Arbetsglädje

Tänk vilken otrolig tur man har som får arbeta med det roligaste man vet, garn och stickning. Vilken inspiration det ger att med bästa kollegan nånsin, kunna åka på härliga garnmässor och sedan få plocka upp alla dessa garner i butiken när de kommer hem. Lycka, tror jag man kan kalla det. Och inte nog med det, att dessutom ha fördelen att dela butiken och arbetet, med en  fantastisk person som har samma intresse. Det känns inte som det finns något slut på ideér om vad och hur man ska göra nästa stickprojekt. Det svåra är bara att hinna med att göra allt man skulle vilja. Men, vem har bråttom? Man får ta dagen som den kommer, det finns alltid något att glädjas åt, varje dag faktiskt.

Ha en riktigt skön dag allihop.
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Rulla till toppen