Sticka och tova

Jag blev så sugen på att sticka och tova i tvättmaskin så därför bestämde jag mig för att försöka göra något roligt till påsk.  För några år sen stickade jag och tovade grytlappar och det var jätteroligt. Stickningen gick snabbt med grova stickor och resultatet när grytlapparna var körda i tvättmaskin var väldigt bra. De blev verkligen fina!  Man måste sticka i ett ullgarn som inte är superwashbehandlat och jag har stickat i ullgarnet Oden från Svarta fåret.  Nu är det  dags för tvättmaskinen.  Det ska bli spännande att se resultatet efter tvätten och sen återstår att se om det kan bli nåt fint till påsk.

Ha en skön helg och sticka lugnt!

//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + fjorton =

Rulla till toppen