Design

Den här koftan blev jag riktigt nöjd med faktiskt. Enkel att göra, och lite kul var det att virka runt kanterna även om jag verkligen inte är duktig på att virka. Garnet jag använt är Ulrika från Svarta Fåret, ett 100% superwashbehandlat ullgarn som var jätteskönt att sticka med. Rosa blev grundfärgen, med lila som kontrastfärg runtom. Det blev en riktigt bra kombination. Eftersom jag bara provar mig fram så hoppades jag att den skulle bli i min storlek (M), men tyvärr blev den istället i XS/S. Tur då att den passade perfekt på vår nya skyltdocka, som därför får visa upp den i butiken. Även barndockans kofta var kul att göra. Den är stickad i Svarta Fårets 3-trådiga Ullgarn, som också är superskönt att jobba med.

Ha en bra stickdag allihop 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 5 =

Rulla till toppen