Vårsoaré

Igår kväll var jag och min familj på en helt fantastisk vårsoaré i Baldursalen på Bollnäs Folkhögskola. Det var Skrivarlinjen som anordnat detta, och både nybörjar-, och fortsättningskursen gjorde framträdanden. Helt fantastiska dikter lästes upp under kvällen. Även sång och musik fanns med och kvällen avslutades med att alla stod på scenen och sjöng en egen text “Vi vill bara skriva” till musiken som hör till vårt svenska bidrag till Eurovision Song Contest, “Undo” (Sanna Nielsen). Det gick rysningar genom kroppen när den framfördes. Otroligt vackert och starkt. Med på scenen fanns även deras toppenlärare Kerstin och Maria. Helt underbart, och naturligtvis var vår dotter helt enkelt superduktig, vacker och bäst i sina framföranden.

Ha en härlig dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Rulla till toppen