Liten rapport från garnmässan

Oj vad mycket inspiration vi fick på garnmässan i helgen och vad mycket som snurrar i huvudet efteråt. Det är mycket att ta in och svårt att minnas allt. Det mesta handlade om nyheter inför hösten och vi såg många mysiga och fina modeller. Många garner glittrade och en del var riktigt grova. De populära ugglorna och rävarna fanns med nästan överallt. En del av det vi såg kommer att finnas i vår butik till hösten. Vi hoppas att vi har valt rätt och att ni gillar det vi kommer att få hem! Det är jättesvårt att välja bland allt det fina.   Allra roligast var när vi fick se Marias egen modell  i ullgarn uppstickad hos Svarta Fåret och ännu roligare blev det när den var med under en modevisning på kvällen.  Jag känner mig så stolt över min duktiga kollega!

 

Sticka lugnt!

 

 

 

//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 1 =

Rulla till toppen