Skärtorsdag

Så var det skärtorsdag och dags att fira påsk. En av årets mysigaste helger!  Lite lagom pynt och god mat. Det verkar som om årets påskhelg kommer att bjuda på bra uteväder och det känns jättehärligt!  I år blommar ju faktiskt påskliljorna  ute i trädgården lagom till påsk och det är inte så vanligt. I varje fall inte här uppe i Hälsingland. Många är på väg till fjällen och stannar till hos oss i affären för att ladda upp med garn för ledigheten. Jättekul tycker vi!  Själv har jag två olika projekt på gång och får vänta lite med att börja med nästa, men jag har bestämt mig för garn redan.  Så är det alltid..  Man har alltid nästa projekt i huvudet. Men först måste jag sticka färdigt alltså och nu är det en jumper i Flox och Trio som ska färdigställas plus en liten disktrasa i Nova. Alla dessa garner är jättehärliga att sticka i. Önskar er alla en härlig påskhelg med fint väder, god mat och mysiga handarbetsstunder!

Sticka lugnt!

/Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 3 =

Rulla till toppen