Hur ska man kunna välja?

La Perla

Efter garnmässan i Göteborg förra helgen började massor av idéer gro i huvudet. Igen! När man känt och klämt på garner av alla de slag som enfärgat garn, melerat garn, tunt garn, grovt garn, ulligt garn, mjukt garn, färgglatt garn och till och med prickigt garn så finns det ingen ände på inspirationen. Men hur ska man kunna reda ut vad man ska hitta på att göra med alla idéer och garner? Ska man välja det som är kul, praktiskt, billigt, skönt eller vad som saknas i beskrivningsväg? Den här gången blev det en blandning av 1-trådigt ullgarn och La Perla från Svarta Fåret, en damtröja med tappade maskor. Vi får väl se vad resultatet kan tänkas bli i slutänden. Men som vanligt finns redan tankar på nästa projekt, och nästa och nästa …

Ha en finfin stickdag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 7 =

Rulla till toppen