Melodifestival och stickning

Ikväll är det dags för den spännande melodifestivalen och så klart ska jag sitta i TV-soffan och heja på Sanna. Jag hoppas det går riktigt bra för henne och hoppas hon gör ett lika bra framträdande som häromkvällen i semifinalen. Däremot kan jag inte sitta och hålla tummarna för stickningen vill jag inte släppa! Återigen stickar jag i Svarta Fårets bomullsgarn Matilda och jag måste säga att ju mer jag stickar i Matilda, desto roligare tycker jag att det är. Det är ett väldigt trevligt garn att jobba med!  Lagom grovt, 20 maskor på stickor 4, och så har det en fin lyster. Så ikväll stickar jag i Matilda och hejar på Sanna!
Ha en skön helg och sticka lugnt!
/Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 2 =

Rulla till toppen