Sticka i Line

Oj idag kom sommaren! Helt underbart. Maria sköter butiken idag och jag kan slöa mig bäst jag vill och njuta. Fast sticka kommer jag att göra förstås! Har upptäckt ett nytt skönt garn från Sandnes och det är Line.  Line är ett härligt, somrigt garn i bomull/viskos/lin. 20 maskor på stickor nr 4 = 10 cm. Garnet finns i en massa fina färger och det finns flera snygga beskrivningar i häften från Sandnes. Jag har valt att sticka en luftig top med tappade maskor. Det var längesen jag stickade tappade maskor och jag hade glömt hur enkelt det var och hur effektfullt det blir. Jätterolig stickning! Mönstret görs på två varv. På aviga varven gör man ett omslag mellan varje maska och på de räta varven släpper man omslaget. Smart!

Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 20 =

Rulla till toppen