Picknickplaner

I sommar ska vi testa en rolig idé som vi kom på en eftermiddag när vi satt och stickade i butiken. Det var strax efter vårt sista stickkafé efter den här säsongen och vi satt och pratade om hur långt det var till nästa gång och hur mycket vi skulle sakna alla glada människor som brukar besöka oss på  stickkafékvällarna. Varför inte ordna en liten stickpicknick? Det skulle kunna bli så mysigt och vi skulle sitta i utemöblerna med våra handarbeten och ha det trevligt. Nu har vi bestämt oss för att ordna en liten picknick den 25 juni. Det känns spännande och vi hoppas det blir en fin kväll. Så nu har vi nåt riktigt roligt att planera och se fram emot!
Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + sjutton =

Rulla till toppen