För svala sommarkvällar

För några dagar sen fick jag det senaste numret av Made by me i brevlådan och som vanligt kastade jag mig över den roliga och inspirerande tidningen. Extra kul blev det när jag upptäckte att precis den jumper i Sandnesgarnet Line som jag stickat på just nu fanns med som beskrivning tillsammans med flera andra modeller i garnet. Då fick jag liksom lite extra skjuts att göra den färdig så nu är jumpern klar att använda. Jag känner mig väldigt nöjd och tror att den kommer att bli perfekt nu i sommar. Däremot tyckte jag det var tråkigt att läsa att det här var sista numret av Made by me! Jag har verkligen gillat tidningen. Det verkar i alla fall som den kommer att fortsätta i någon annan form framöver.  Det låter lovande!

Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − fjorton =

Rulla till toppen