Stickad herrtröja

Nu har jag börjat sticka en herrtröja i Svarta Fårets Freja. Kan gissa på att det säkert är minst 25 år sedan jag sist stickade en herrtröja. Det var i mitten av 80-talet då jag började jobba på Garntjänst, och blev så enormt inspirerad av alla fina beskrivningar som fanns. Då blev det tröjor till sambon i Symfoni, Popp och Speed. Speciellt Speed var ett bra garn att sticka med. Många herrtröjor blev det, men jag tror faktiskt inte att de blev speciellt mycket använda. Men kul var det att sticka i alla fall.

Ha det så bra 🙂
//Maria

2 reaktioner på ”Stickad herrtröja”

  1. Maria Einarsson Sundin

   Tack för det Helena.
   Ja, den västen känner jag igen. Den är från 1985, och var mycket populär då.

   Ha det gott 🙂
   //Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 1 =