Frukostbordet

 

I morse kunde jag sitta och njuta av både frukost och min orkidé som nu slagit ut sin första blomma på den andra stängeln. Färgen på blommorna passar perfekt ihop med ljuset som jag har i min jättefina ljusstake. Ljusstaken har jag fått i present av min goa syster, som också har gjort den. Hon har en del keramik hos oss i butiken till försäljning, så det är bara att komma in och kika.
Idag ska vi ladda för vår Stick-picknick, som vi ska ha ikväll. Det kommer att bli jättekul, jag ser verkligen fram emot det. Synd bara att vi inte riktigt har sommarvädret med oss, men vi får vara glada att vi har en stor butik i alla fall med gott om utrymme.

Ha en fin dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 10 =

Rulla till toppen