Mosstickning

 

.

Riktig sommar har det varit hela helgen och både dagar och kvällar har tillbringats utomhus. Jättehärligt! Badade faktiskt igår och även om det var ett ganska snabbt dopp så har jag i alla fall inlett badsäsongen. Känns fint. Jag tycker liksom inte att det är sommar på riktigt förrän man badat åtminstone en gång! Eftersom det har varit rätt varmt har jag hållit mig till stickningen i bomullsgarn. Jag började sticka en kofta i bomullsgarnet Björk för en tid sedan och det är verkligen en lättsam och rolig stickning. Koftan ska stickas på rundsticka upp till ärmarna och mönstret är mosstickning. Jag stickar 1 rm och 1 avig maska växelvis över varandra på varje varv och det blir dekorativt på ett enkelt sätt. Mönstret jag använder mig av kommer liksom garnet Björk från Viking. Björk är ganska tunt och jag stickar med stickor nr 3.

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − fyra =

Rulla till toppen