Midsommarklänningen

 

Den härliga sommarvärmen håller i sig och bjuder på ljuvliga morgnar, sköna dagar och fantastiska kvällar. Badvattnet har nått en behaglig temperatur och det är skönt att ta sig ett dopp! Igårkväll gjorde jag klart ett av mina pågående arbeten – den lilla tunikan till barnbarnet. Min målsättning var ju att den skulle bli färdig till midsommarafton, men så blev det inte alls. Det gjorde i och för sig inget för då var det alldeles för kyligt för den typen av plagg! Nu har den faktiskt legat nästan färdig väldigt länge, det var bara några trådar att fästa och en knapp att sy i. Äntligen är den klar att överlämna och jag hoppas att den ska passa! Garnet är ekologiska Hemp från Onion och beskrivningen kommer från häftet Babystickning på stickor nr 3 av Lene Holme Samsöe. Ha det nu så härligt, njut av sommaren och..

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + tjugo =

Rulla till toppen