Man ska inte ha för bråttom …

 

Herrtröja

Nu börjar det likna något …
Igår eftermiddag insåg jag att min nya herrtröja snart var klar, bara ämarna skulle sys fast och halskanten stickas. Så nu skulle jag snabbt fästa ärmarna, innan vi skulle på kalas hos vår äldsta dotter. Syr glatt i den första ärmen, och ska till med nästa … Det finns ingen plats för nästa ärm mittemot !!! Efter att ha vänt, vridit och kliat mig i huvudet ett stund så inser jag att jag har sytt fast första ärmen i sprundet fram! Hur kan man vara så dum eller ha så bråttom? Jag borde skämmas, speciellt med tanke på vilket yrke jag har. Men alla kan göra sina misstag, och nu har jag gjort ett av dom. Som ni ser på bilden så har jag faktiskt hunnit både att sprätta lös, sy fast båda ärmarna (på rätt ställe) och även stickat halskant och sprund. Så nu ska jag bara fästa trådar och sy i knappar, sen är den färdig!

Ha en bra dag därute 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 5 =

Rulla till toppen