Modellfotografering

Den varma fina sommaren bara fortsätter och fortsätter. Man tror nästan inte det är sant. Många härliga utomhuskvällar och dopp i sjön har det blivit och det verkar bli mer. Härligt! Igårkväll var det lite svalare än på länge och då passade jag på att fota Gerda i en alldeles ny stickad kofta som Maria designat. Den är stickad i ett av de nya garnerna från Mondial. Eftersom garnet är ett blandgarn i merinoull så är den rätt varm och därför har fotandet fått vänta en längre tid nu, men igår var det alltså dags. Koftan är jättemjuk och skön och mönster kommer snart. Gerda verkade gilla både garn och kofta så Maria kan känna sig nöjd med sin nya fina modell!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 3 =

Rulla till toppen