Trolska skogen

Igår följde jag med på en jättemysig utflykt till Trolska skogen i Mellanfjärden. Eftersom jag hört talas om den virkade lekplatsen så kändes det extra spännande att åka dit. Det var ju ett helt perfekt utflyktsmål för en liten barnfamilj! Det blev ett riktigt spännande sagoäventyr ute i fina skogen! Allt var så fint ordnat och jag kände mig nästan som ett litet barn själv igen. Finast var ju så klart jättens virkade snuttefilt som man kunde klättra i! Fast jag kände mig inte så liten så att jag testade det… Vilket otroligt arbete att virka denna stora fina fält-imponerande!
Nu ska jag strax åka ner till butiken och jag tror vi kommer att få se lite nya spännande garner idag.

Ha en härlig helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Rulla till toppen