Nyheter

 

Fullt upp med att packa upp garner har det varit den här veckan. Både gamla kändisar och nya spännande bekantskaper. Mycket har kommit hem, men vi väntar fortfarande en hel del. Det känns nästan lite som om hösten är här och med den sköna och gosiga garner att sticka eller virka i! Fast innan hösten är här på riktigt så ska vi har vår modevisning och imorgon är den stora dagen. Det ska bli så roligt och vi hoppas att det ska bli riktigt inspirerande för alla. Nu kommer resultatet av våra insamlade virkade dukar också att visas upp. En riktigt spännande dag att se fram emot! Önskar er alla en skön helg och kom gärna och kika på modevisningen imorgon kl 13.00 om du råkar finnas i närheten av Kilafors!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 3 =

Rulla till toppen