Modevisning

Och så var det överstökat igen – årets modevisning! Som vi har undrat och funderat, hur ska det gå, kommer vi att lyckas få till en modevisning i år igen. Det var ju tredje gången, men lika oroligt och spännande har det varit ändå såklart. Man tycker att man börjar planera i god tid, men sen händer det nåt! Tiden går jättefort och plötsligt är det dags utan att man alls känner sig riktigt förberedd! Nu blev det ju en modevisning till slut igen, efter diverse strul med både det ena och det andra. Så klart upptäckte vi precis innan vi skulle börja att ljudet inte fungerade. Maria fick kasta sig iväg på cykel till Flinks Radio och TV (som varit snälla och lånat ut en ljudanläggningen åt oss tre år i rad, tack snälla!) efter en annan sladd och sen visade det sig att vi kanske bara kopplat lite fel. Hur som helst så fick vi igång ljudet och kunde köra igång. Pirrigt som vanligt var det, men tack vare duktiga modeller och en stor och snäll publik så gick det riktigt bra i år igen! Vi visade stickade modeller både från butiken och modeller lånade från leverantörer, kombinerade med kläder från Blingo. Dessutom hade vi fått låna fina virkade och stickade kläder av Ingrid Roslund. Resultatet av de insamlade virkade dukarna fick bli avslutning på det hela. Duktiga  Martina hade designat fyra modeller av dukarna. Jätteroligt! Maria hade gjort en snygg liten väska av virkade dukar, men den lyckades vi inte komma ihåg alls så den får vi hänga i vårt lilla skyltfönster! Riktigt fina bilder från modevisningen har vi fått tack vare proffsig hjälp! Vi kommer att visa bilder på Facebook framöver – så håll utkik! Tack alla ni som hjälpte oss så fint i lördags och tack alla ni som kom och tittade på oss! 

Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Maria och Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + nitton =

Rulla till toppen