Färdig!

 Lördag och ledig dag för mig eftersom Maria håller ställningarna i butiken! Ganska skönt sensommarväder och det känns härligt. Har plockat lite svamp och hunden har fått en skogsutflykt. Nu laddar vi inför söndan då det blir en namngivningsceremoni för lilla Gerda. Det blir helgen höjdpunkt så klart!  Känner mig så nöjd för jag har gjort min kofta i Björk färdig. Det är ett projekt som tagit mig hela sommaren, men nu så kan jag äntligen få sätta på mig koftan som jag längtat efter.  Mönstret liksom garnet kommer från Viking och hela koftan är stickad i mosstickning. Den har varit riktigt rolig att göra! Önskar er alla en härlig helg!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Rulla till toppen