Alpackakoftan

 

I det allra härligaste Alpackagarnet  från Sandnes har jag nu hållit på att sticka rätt länge, men oj vad härligt det är att sticka i. Så mjukt och skönt! När det blir färdigt kommer det att bli en superhärlig kofta. Måste erkänna att jag tycker det är lite svårt att få det fint när man stickar i två färger, men hoppas det ordnar till sig när det blir blockat. Vid vår modevisning som vi hade i augusti fick vi låna några modeller i Alpackagarnet från Sandnes och dom var så otroligt fint stickade. Jag stickar så gott jag kan och det är jättespännande att se mönstret växa fram.  Beskrivningen kommer från boken Älskade kofta. Den är ju bara så inspirerande och rolig att bläddra i!

Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =

Rulla till toppen