Med risk för att verka tjatig …

Babyfilten

Nu är den äntligen färdig!
Jag känner att jag varit lite tjatig med den, men nu har den blivit klar i alla fall. Babyfilten till vårt första barnbarn! Och som ni ser så är lilla “Farmor”-etiketten också på plats, naturligtvis. Eftersom det nu är endast 4-5 veckor kvar, och förvärkarna börjat så känns det som att det är på tiden att sätta fart och göra klart alla baby-projekt som man har tyckt att “det är så långt kvar så det hinner jag”. Alltså går stickorna varma här hemma den närmaste tiden. Tur att det är smått man gör, för det går verkligen fortare att färdigställa när man väl bestämt sig för det.

Ha en riktigt bra stick/virkdag därhemma 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Rulla till toppen