Inspiration från kollegan

Barnmössa

Vuxenmössa

Efter att ha blivit så inspirerad av Ulla-Britts tovade mössa i Fritidsgarn, så kände jag att jag också måste göra något liknande. Jag bytte garn till Vikings Sportsgarn som är tunnare än Fritidsgarnet, och satte igång med en vuxenmössa. Började med antracitgrå, sedan jeansblå och på toppen brun färg. Av bara farten så blev det en barnmössa också i de glada färgerna grön, rosa och lite antracitgrått. Den här typen av selfie passar mig alldeles utmärkt, då det är enda sättet att kunna bli någorlunda bra på bild tycker jag. Nu fattas bara tovningen!
Jag har aldrig tovat något i tvättmaskinen förut, så det här kommer att bli spännande. Fortsättning följer …

Ha en bra dag i dimman 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − elva =

Rulla till toppen