Resultatet

Dammössa tovad      Barnmössa tovad

Resultatet efter tvätt blev detta. Jag är ganska nöjd med mössorna, hade nog blivit perfekt om jag tvättat direkt i 60 grader. Men först tvättade jag mössorna i 40 grader eftersom det står att det kan bli bra då, men de blev nästan inte alls tovade. Då stoppade jag in de i maskinen igen och tvättade på 60 grader, och då blev det minsann tovat. Dammössan kan efter lite dragande användas både av dam och herr, och barnmössan kan nog sägas vara i storlek 2-3 år. Jag ska göra ett försök till och bara tvätta i 60 grader, och se vad resultatet blir då.
Jag är också på gång att sticka/tova vantar, det kommer mer info om detta till veckan. Hoppas det blir så bra att jag även kan lägga ut beskrivning i bloggen, på både mössa och vantar.

Ha en bra dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Rulla till toppen