Stickar uggletröja

 


Nu är det inte många dagar kvar till advent.  Vet inte hur man skulle orka med den här årstiden om man inte skulle få tända alla ljus och planera för jul! Känns väldigt mysigt tycker jag. Inte många dagar är det heller kvar till vi startar upp vår stickkalender här i bloggen. På måndag är det dags och det känns jättespännande. Härhemma har jag börjat sticka en uggletröja. Första gången jag såg Svarta Fårets uggletröja i Ulrika var på garnmässan i våras och jag visste direkt att den måste jag göra. Den har också blivit jättepopulär och den är väldigt rolig att sticka så jag bara myser med min stickning om kvällarna. 

Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

2 reaktioner på ”Stickar uggletröja”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + två =

Rulla till toppen