Snöskottning och stickning

 

 

Det har varit en helg med en blandning av snöskottning och stickning! Nu har vintern verkligen kommit hit på riktigt igen och det är så vackert ute. Först kom snön och idag även kylan. Minus 20 grader imorse! Det har blivit en hel del stickning under de här sista dagarna och jag har stickat klart en liten mössa i Baby Merino. Beskrivningen kommer från Babystickning på stickor 3 av Lene Holme Samsö. Det är en mössa som sitter bra i en klassisk modell och den här satt verkligen som en smäck när vi provade den. Den här typen av mössa tyckte jag var allra bäst när jag själv hade smått. Vad jag inte visste, men som jag lärt mig nu, är att den i Danmark kallas för djävulsmössa. Det förstod jag i somras då vi hade danska kunder i affären som frågade efter beskrivning på just djävulsmössa och det visade sig att det hade vi ju fast jag inte trodde det.
Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 15 =

Rulla till toppen