Färdig liten kofta

Till en liten pojke ska jag ge koftan i Baby Ull som precis blivit färdig! Det är ännu en modell ur den roliga boken Babystickning på stickor nr 3 av Lene Holme Samsö. Jag har liksom fastnat lite i den boken just nu för den är så rolig och inspirerande! Sen är det väl så att jag passar på att sticka smått när jag också har småbarn att sticka till. Faktiskt så är jag till och med “mormorledig” en del nu och kommer att vara det en period framåt. Det är verkligen spännande för man vet aldrig hur dagen kommer att bli och ingen dag är den andra riktigt lik. Känner mig lyckligt lottad som har möjlighet att dela mina barnbarns vardag och tänker passa på att njuta ordentligt!
Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 12 =

Rulla till toppen