Stickning i det nya Crilly-garnet!

Crilly bakCrilly fram
Nu är fram-, och bakstycket färdigt i min nya stickning med Crilly. Några ränder på bakstycket, och en bil (syns det?) på framstycket. Nu återstår det ärmar till den också. Just denna blev i storlek ca 4 år, och det ska bli en till med annat motiv i babystorlek efter denna är det tänkt. Riktigt roligt är det att provsticka ett nytt garn, som vi nyligen har tagit hem till vårt sortiment och det finns massor av färger att välja mellan.

Ha det så bra 🙂
//Maria

2 reaktioner på ”Stickning i det nya Crilly-garnet!”

 1. Lena Helgesson

  Hej, vad har du för mönster?
  Jag har mönster till en barntröja, där det skall vara Svarta Fåret Freja.
  Har gjort en provlapp med Crilly men tycker inte det stämmer.
  Vad tror du?
  Har du något barnmönster till Crilly-garnet?

  1. Hejsan. Det finns inga mönster till Crilly, tyvärr. Många har använt Freja-beskrivningar till garnet. Du kan prova att gå upp i stickstorlek för att komma upp i samma masktäthet som Freja, annars kan du kanske följa en beskrivning i 2-tr ullgarn eller mellanraggi. Lycka till 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 4 =

Rulla till toppen