Casey!

 

Casey

Just nu har jag väldigt många stickningar på gång. Bland annat denna i bandgarnet Casey, som ska bli en enkel poncho. Tror faktiskt att modellen kommer att bli omtyckt av många. Hoppas på att kunna visa en bild på den färdiga ponchon efter helgen. Verkligen snabbstickad!
Egentligen så vill jag inte hålla på med mer än en sak åt gången, men när inspirationen fått grepp så går det inte att stoppa. Jag har till och med börjat sticka en dopklänning! Jag hoppas verkligen att jag mäktar med att göra den klar, jag skulle bli så besviken på mig själv om jag ger upp. Jag stickar den på rundsticka och jag har hunnit hela 3 cm! Mina planer är att den ska vara klar till sommaren. Återkommer med bild på den när jag kommit en bit på väg.

Ha en fin helg 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − två =

Rulla till toppen