Disktrasa


Otroligt nog så blev det alldeles tomt i min stickkorg härhemma häromkvällen. Inget nytt påbörjat projekt fanns alls! Men en kväll framför TV utan en stickning kändes lite trist så därför blev det till att leta i garngömmorna. Där hittade jag ett litet nystan brunt ljusvekegarn och vad passade bättre än att sticka en ny disktrasa! Så fick det bli och nu har trasan redan kommit till användning. Jag stickade lika som jag brukar göra: Ett varv räta maskor och ett varv resårstickning, en avig och en rät. De båda varven upprepas hela tiden. Använde mig av stickor nr 5 och lade upp ca 30 maskor. 

En hel del nyheter har kommit till affären nu och det är många garner jag vill prova att sticka med. Så det blir ingen svårighet att fylla på stickkorgen igen!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − tre =

Rulla till toppen