Dopklänningen

Dopklänning 1Dopklänning 2

Det här är ju riktigt roligt!
Nu har jag i och för sig bara kommit ca 10 cm på dopklänningen, men det känns riktigt bra. Jag stickar på rundsticka och har ca 340 maskor! Nu ska jag sticka samma mönster i ca 60 cm till, sen ska det vara ett hålvarv för sidenbandet och sedan själva överdelen. Jag använder mig av Jasmine, ett virkgarn från Kinna, och det är verkligen mjukt och behagligt att sticka med. Tycker det blir fint med den glansiga strukturen på garnet, det passar riktigt bra på en dopklänning. Man kan tycka att den borde bli färdig till sommaren, då jag började för mindre än en vecka sedan. Jag hoppas verkligen att den blir det, och att den blir så fin som jag och barnets föräldrar tror att den ska bli.

Ha en fin dag 🙂
//Maria

1 reaktion på ”Dopklänningen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 8 =

Rulla till toppen