Efter regn

Efter regn kommer sol – det är verkligen ett ordspråk som passat bra idag! Hela dagen har vädret pendlat mellan regn och sol, ett riktigt aprilväder. Själv har jag suttit inne och bara myst med min stickning. En förkylning som härjat i mig under en längre tid slog till rejält och däckade mig häromdan så Maria har fått jobba för två. Skönt att man har en så förstående och snäll arbetskamrat! Nu börjar jag komma i form, så imorgon är det dags att äntligen åka ner till butiken igen. Stickningen som jag suttit med idag är en kofta i mjuka och sköna Mandarin Petit. Började sticka efter en norsk beskrivning, men det har gått riktigt bra och koftan är rolig att sticka. Vilken tur att jag hade en rolig stickning hemma att muntra upp mig med.
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − nio =

Rulla till toppen