Disktrasa

Vilken härlig vårmorgon med fågelkvitter och sol! Ser ut att bli en riktigt fin lördag det här. Har hunnit med en stund stickning vid frukostbordet och nästan gjort färdigt en liten disktrasa i ett nytt garn som vi fick hem under veckan. Det är Mandarin Naturell, ett härligt bomullsgarn från Sandnes Garn. Masktätheten är 22 maskor på stickor 3,5. Jag stickar med stickor nr 5 och har lagt upp 41 maskor. Jag stickar så här: Varv 1:  1 rät och 1 avig och varv 2:  räta maskor. De båda varven upprepar jag till jag tycker trasan är lagom lång.  Det är faktiskt jättekul att sticka disktrasor. Nu ska jag snart bege mig ner till butiken.

Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =

Rulla till toppen