Stickar ihop

koftan

Någon gök hörde jag aldrig igår, men så var jag inte ute i skogen tidigt på morgonen heller. Tog det lite lugnt istället och njöt av lite fika och stickning ute senare på dan. Det blåste rejält igår, men vi har en hörna som man oftast kan avnjuta en fika i bara solen är framme, även om det blåser. Den lilla kofta i Mandarin Petit är snart färdig nu. Jag stickade ihop axelsömmarna igår. Det brukar jag alltid göra om det är möjligt. Kanten blir så mycket smidigare då. Eller stickade ihop, det är väl mera så att man avmaskar ihop de båda styckena genom att sticka ihop en maska från vardera stycket och samtidigt avmaska. Bra blir det i varje fall! Nu bär det strax av ner till butiken som har öppet som vanligt idag.
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Rulla till toppen