Fina presenter

kruka

Tiden har gått fort sen jag fyllde jämnt i mars, men fortfarande har jag en present att se fram emot. I slutet av den här veckan ska jag resa till London tillsammans med min dotter och det ska bli fantastiskt trevligt. Dessutom har vi biljetter till Chelsea Flower Show och en hel dag ska vi njuta av blomster! Helt underbart! En till fin present fick jag av Maria häromdan. Den här snygga och praktiska krukan till garnnystanet! Jag har länge önskat mig en sån för jag tycker dom är så fina. Att den är gjord av Marias duktiga syster gör det hela ännu roligare. En så fin och personlig present! Den kommer jag att använda flitigt!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 14 =

Rulla till toppen