Nytt linne till sommaren

Miranda-linne (2)
Nu är jag färdig med mitt nya linne i garnet Miranda från CeWec. Men det känns inte som att det egentligen var någon brådska att göra ett linne färdigt, då sommaren tydligen inte vill infinna sig ännu. Men nu är det klart, och knapparna sitter också på plats. Garnet är linblandat och väldigt mjukt och skönt, så jag hoppas att det inte känns för tjockt att ha på sig när sommaren kommer. Helt otroligt att det inte ens är två veckor kvar till midsommar! Sedan brakar det loss för oss i butiken, då alla underbara semesterfirare tar sig en tur förbi vår butik för att inhandla årets garner. Det blir skojigt det, att åter igen träffa alla semesterglada människor.

Ha en fin helg 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 7 =

Rulla till toppen