Fina utsikten

avholmsberget
Häromdan var jag ute på en liten biltur uppåt de norra delarna av Hälsingland tillsammans med delar av familjen. Vi åkte via Järvsö och uppåt Delsbo. Det blev en hel del stopp på loppisar och mysiga fikaställen. Vi hade turen att ha solen lysande över oss hela dan och avslutade det hela med att njuta av utsikten från Avholmsberget innan vi vände hemåt igen. Det är så otroligt vacker att bara sitta där och titta. Man skulle kunna sitta hur länge som helst!

Nu ser jag fram emot morrondan för då kommer Hälsingegårdars Stafett att gå av stapeln. I år blir det extra spännande eftersom Garnbutiken har ett alldeles eget lag som ska springa från Alfta till Edsbyn. Ja inte Maria och jag då, men delar av familjen och sportiga vänner. Så imorron ska jag heja och hålla tummarna för Garnbutiken!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 3 =

Rulla till toppen