Minisemester

Geisha

Inte för att jag ser så glad ut, men det är väl chocken över att vinna något.
Vi är nyss hemkomna från en minisemester jag, maken och yngsta dottern (20 år) i härliga Göteborg. Det har varit några mysiga dagar med promenader, spårvagnsåk, buss och naturligtvis Liseberg där dottern “lurade” mig att åka stora Pariserhjulet.
Inte ett dugg mysigt!
Därför behövde jag verkligen vinna den stora chokladkakan.
Vi var också till Slottsskogen och tittade på “BorderLine-stenen”, där någon klåfingrig typ tyckt att skylten var så fin att den personen lyckades ta bort den! Därför stod där en fin sten utan skylt, så det var tur att vi hade bilder på hur stenen såg ut och var den stod så vi ändå kunde hitta den.

Ha en riktigt fin dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 3 =

Rulla till toppen