Hundväder

Yllet
Yllet

Det har blivit ett riktigt långt avbrott i vårt bloggande tyvärr. Men nu är det dags att sätta igång igen. Avbrottet beror till största delen på att vi blev hackade och hela hemsidan stängdes ner. Nu hoppas vi att vi klarar oss undan såna tråkigheter och kan fortsätta igen! I och med att det blev september så var det som om sommaren direkt försvann och hösten tog vid. Höstens första stickkafé hade vi igårkväll och det var så roligt att träffa alla igen efter sommaren. En riktig myskväll blev det! Ruskväder ute, men trevligt inne. Regnet som började forsa ner igår håller fortfarande i sig. Det här är väl vad man kallar hundväder. Inte ens Yllet är sugen på att gå ut idag!
Ha en bra dag och sticka lugnt!
Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + sexton =

Rulla till toppen