Ärmar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min pågående stickning, koftan i Mandarin Naturell, är en lättstickad variant med väldigt mycket slätstickning. Lite mönsterstickning har det varit på bak och framstycken, men nu har jag kommit till ärmarna och det är bara att sticka på. Passar så bra i TV-soffan! Jag stickar alltid båda ärmarna samtidigt för då tycker jag det är lättare att få dom precis lika. Garnet är fortfarande en riktig favorit bland garner. Det är lättstickat och blir väldigt mjukt och skönt. Solen lyser så fint den idag och luften är riktigt klar och höstlik. Strax bär det av ner till butiken och en ny vecka har precis börjat.
Ha en skön dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Rulla till toppen