Onsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdagmorgon och jag tar en stunds stickning innan det är dags för frukost. Har bestämt att jag får inte påbörja ett nytt projekt hemma innan detta är färdigt. Nu har jag kommit en bra bit på ärmarna och eftersom det är bara slätstickning så går det undan. Ett mycket lättstickat och trevligt garn det här Mandarin Naturell. Igår hade vi besök av 20 trevliga damer som kom med buss till butiken. Jätteroligt! Nu ska jag snart bege mig ner igen så får vi se vad som händer idag. Ingen dag är den andra lik och det är det som är så kul. Lite ensam känner jag mig den här veckan för Maria har rest på en välbehövlig semester med sol och bad. Jag hoppas hon har det jätteskönt!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − elva =

Rulla till toppen