Färdigstickad kofta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag känner mig så nöjd för i helgen har jag gjort koftan i Mandarin Naturell helt färdig. Att den dessutom passade dottern perfekt gör det hela ännu roligare. Modellen kommer från boken Älskade kofta http://www.bokus.com/bok/9789174242881/alskade-kofta-24-stick-och-virkbeskrivningar/. En riktigt fin bok med många fina koftor. Den här söndagen har inte bjudit på något särskilt roligt väder så det har blivit mest innepyssel. Inte dumt alls! Faktiskt har t o m tre fönster blivit putsade och det är inte ofta den sker på en söndag. Oj vad jag känner mig nyttig! Nu blir det strumpstickning och kvällsmys.

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 3 =

Rulla till toppen