Nyhet!

Cotton 8-8

Nu har vi ännu en nyhet i vår webbutik www.garnbutikenkilafors.se, och det är Mayflowers grova bomullsgarn Cotton 8/8 Big. Ett härligt och bra bomullsgarn till mycket bra pris. Här kommer en enkel beskrivning på en disktrasa på ca 17 (19) 21 cm bredd:

Lägg på stickor 5½ upp 29 (35) 39 m och sticka 1 rm, 1 am hela varvet (1:a v = avigan). Nästa varv (rätan) stickas med bara rm. Fortsätt så tills du har önskad längd på trasan, och avmaska därefter löst. Fäst trådarna, och nu har du en riktigt bra disktrasa!

Om du under oktober månad lägger en beställning i webbutiken så skickar vi med ett nystan av detta garn och en beskrivning utan kostnad!

Ha en superfin dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 19 =

Rulla till toppen