Stickat ute

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En superhärlig söndag blev det igår. Solen värmde och jag kunde sitta ute och mysa med stickningen och kaffekoppen. Kul tyckte Yllet också, som sprang runt och lekte hela dan. Ett litet labradorfnatt blev det då och då. Han rusar som en kanonkula i trädgården och då går det undan. Jag brukar se till att inte var ivägen just då! Det märks verkligen att han trivs med att vara ute och busa runt. En bra dag för både människor och djur alltså! Min påbörjade tröja till Henry ökade med flera varv och faktiskt är jag nu inne på sista ärmen. Älskar fortfarande att sticka i Easy Care-så himla skönt.
Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − tre =

Rulla till toppen