Reflexgarn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I höst har Svarta Fåret kommit med reflexgarnet Galaxy.  Det är ett grovt akrylgarn som går fort att sticka med på stickor nr 8. Garnet har blivit väldigt populärt och det lyser verkligen om det. På en kväll stickar man en mössa om man unnar sig några timmar i TV-soffan! Jag gjorde en nästan färdig igårkväll. Den ska lilla Gerda få så att hon syns ute i mörkret! Vi har garnet både i affären och nätbutiken http://garnbutikenkilafors.se/webbutik/index.php?route=product/product&path=18&product_id=296 . Garnet finns i flera färger, men den rosa har varit mest populär. Därför ar den slut just nu, men vi har beställt hem mera så det ska komma om några dagar. Då kommer också några alldeles nya färger.

Ha en skön höstdag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 2 =

Rulla till toppen