Mjuka Freja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
För att hålla sig varm om halsen är det inte så dumt med en liten fuskpolo till de yngre. Ja faktiskt skulle man ju kunna sticka sig en själv också-nåt att fundera på. Jag började sticka en liten till Gerda igår. Den stickar jag i Freja http://www.svartafaret.se/garn/freja/farger. Freja i akryl blir mjukt och skönt runt halsen. Masktätheten är 20 maskor på stickor 4 och det blir lagom tjockt. Idag kommer vi att få besök av asylsökande kvinnor från Kilafors Herrgård i butiken. Det är kvinnor som sitter här i Kilafors och väntar på att få fortsätta sina liv här eller någon annanstans. De kommer till oss och vi handarbetar tillsammans några timmar i lugn och ro. Det känns skönt!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Rulla till toppen