Kalenderstickning

kalenderstickkorg
Måndagmorgon och riktigt mörkt ute. Jag tänder ett ljus och tar en liten stunds stickning innan dagen riktigt börjar. Nu ser jag fram emot att få plocka fram adventsljusstakarna och få lite adventsmys! Fast jag får vänta ett tag än. Maria har fullt upp med att förbereda för årets kalenderstickning som börjar här i vår blogg den 1 december. Förra året var det riktigt många som följde med vår kalender och stickade sig en halsduk som blev färdig lagom till jul. Nu känns det spännande igen när vi snart ska börja med en ny kalenderstickning. För att vara med i år behövs tre nystan Easy Care Classic (22 maskor på stickor 4) och stickor nr 3½. Garnet finns i nätbutiken och där har vi just nu fri frakt. Kalendern kommer att börja den 1 december och sen kommer det visas en liten del av stickbeskrivningen här i bloggen varje dag ända fram till jul. Då får vi se vad det hela resulterat i. Spännande eller hur? Hoppas ni hänger med!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

11 reaktioner på ”Kalenderstickning”

  1. Ulla-Britt Nygren

   Vårt arbete kommer att vara i tre färger, men vill man ha enfärgat så går det också bra. Spännande-eller hur? /Maria och Ulla-Britt

 1. rekommenderar ni tre färger och ett nystan av varje?
  Ska man tänka på något särskilt sätt när man väljer färgerna?

  1. Ulla-Britt Nygren

   Vi har valt tre färger, men det går precis lika bra med en om man vill ha enfärgat resultat. /Maria och Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Rulla till toppen