I väntan på kalendern

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nu är det inte många dagar kvar till 1 december då vår Stickkalender startar här i bloggen. Vi ser verkligen fram emot att få sätta igång nu och hoppas ni som vill vara med kommer att tycka det är lika roligt i år som förra året!  Vi kommer att använda oss av tre nystan Easy Care Classic http://garnbutikenkilafors.se/webbutik/index.php?route=product/product&path=20&product_id=302 från Mayflower i olika färger. Många har frågat om man måste ha tre färger eller om man kan använda sig av en färg. Det gör man så klart precis som man vill. Resultatet blir bara lite olika.  I väntan på kalendern började jag igår att sticka en liten slipover i Svarta Fårets akrylgarn Freja. http://www.svartafaret.se/garn/freja/farger   Den ska jag ge till en liten kille som verkligen inte gillar ull! Jag kan lova honom att den kommer att bli mjuk och skön. Modellen kommer från Barnstickning på stickor 3,5-4 av Lene Holme Samsö och är jätterolig att sticka. Ha nu en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 8 =

Rulla till toppen