6 December, söndag 2:a advent

6/12

2:a advent redan!

Sticka de 2 yttersta maskorna i var sida aviga på rätan, räta på avigan (ingen kantmaska). På varje rätt varv flyttas de 2 aviga 1 m inåt på arbetet. Efter 12 v har du 5 räta m i var sida innanför de aviga 2.

Ha en skön 2:a advent 🙂
//Maria

6 reaktioner på ”6 December, söndag 2:a advent”

  1. Maria Einarsson Sundin

   Tyvärr, det vill vi inte göra eftersom några kanske inte gör sitt arbete förrän på kvällen och då “förstör” vi spänningen för dom.

   1. Jag e en av dom som öppnar luckan efter hemkomst, mat O andra saker avklarat efter jobbet. Tänkte bara att man kunde se hur det bör/borde se ut.
    Tack för detta roliga!!!!
    Kram på er!!!!

 1. Jeanette Ohlsson

  Det hade varit bra om en bild hade visats på kvällen. Jag för min del sticka inte så fort och redan fått ta upp gårdagens arbete tre gånger, det hade underlättat om man hade kunnat jämföra innan nästa dagens uppgift kom.
  Jag har faktiskt inte hunnit med den lille remsan från de första dagarna än, det får jag göra när det har varit lätta saker att göra.

  1. Maria Einarsson Sundin

   Vi vill inte ta bort spänningen för de som gör sina uppgifter senare på kvällen. Det är det som är roligt med denna kalenderstickning, att man ser resultatet nästa dag. Om man vill se resultatet av dagens uppgift, så får man göra uppgiften dagen efter istället och det går ju också bra för de som vill ha det så 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 18 =

Rulla till toppen